top of page

Projecte europeu:

Erasmus +

"Be an Artist to Save the Planet"

erasmus-foot.png

Durant els cursos escolars 2019-2020 i 2020-2021 gaudirem d’un projecte Erasmus +titulat «Be an Artist to Save the Planet».

 

Sin título.jpg

Aquí podeu veure una presentació

 

 

del nostre projecte!

OBJECTIUS DEL PROJECTE ERASMUS +
  • Despertar la consciència en la societat sobre la importància de tenir cura del planeta

  • Desenvolupar habilitats artístiques relacionades amb el medi ambient

  • Millorar la comunicació oral en llengua anglesa

  • Desenvolupar coneixement TIC (Tecnologia de la Informació i Comunicació)

  • Promoure obertura cultural cap a diferents països d’Europa

PAÏSOS PARTICIPANTS I MOBILITATS

Entra a la nostra página de Facebook "Be an Artist to Save the Planet"

Aquest projecte s’està duent a terme amb un institut de Polònia, com a centre coordinador, i un institut d’Itàlia, un altre de Turquia i l’institut Sant Pere i Sant Pau de Tarragona, com a centres socis.

Ja hem posat en marxa les activitats planificades en el calendari del nostre programa. Entre elles, hi ha hagut una visita de l’entitat Greenpeace per a fer conscienciació sobre la importància de tenir cura del medi ambient.

Aviat tindran lloc les mobilitats.

La primera mobilitat és a Tarragona. Durant la setmana del 20 al 24 d’abril rebrem els estudiants participants en aquestes mobilitats. Es tracta de 3 grups de 5 alumnes de 12 / 13 anys cadascun d’ells, pertanyents als diferents països i els quals estaran acompanyats per dues professores de cada país.

 

La mobilitat de Polònia (Katowice) tindrà lloc al maig 2020, la d’Itàlia (Senigallia) a l’octubre 2020 i la de Turquia (Afyonkarahisar) al maig 2021. Durant aquestes mobilitats es realitzaran diferents manifestacions artístiques relaciones amb la protecció del medi ambient. Al nostre centre farem un concert anomenat «Concert to Save the Planet», a

Polònia, una representació teatral, a Itàlia produccions àudio-visuals i a Turquia una exhibició fotogràfica.

 

La participació en aquest programa europeu representa per als nostres alumnes una gran oportunitat de conèixer països, formes de vida i realitats diverses, així com diferents sistemes educatius i formes de treballar. També són una porta oberta perquè altres països europeus coneguin Tarragona.

L’intercanvi de bones pràctiques, la cooperació internacional i el foment de la competència intercultural dels alumnes són objectius cabdals del projecte «Be an Artist to Save the Planet».

Gràcies a tots per mostrar tanta il·lusió!

CURS 2020-2021

tierra

Us presentem, al link de sota, un resum on es veu en quins contenidors s'han de llençar els diferents residus que generem. Serien els resultats correctes de l'enquesta de reciclatge que vam passar durant el primer trimestres a tots els alumnes i el professorat de l'institut Sant Pere i Sant Pau. Aquesta activitat es va fer dins el projecte "Be an Artist to Save the Planet" pertanyent al programa internacional Erasmus + i on els departaments de Ciències Naturals i Llengües Estrangeres van col·laborar activament. Us agraïm la vostra col·laboració i demanem que, en la mesura del possible, respectem com desfer-se dels residus. Entre tots, podem protegir el nostre planeta. GRÀCIES!

CURS21-22

ETW.png

Process of eTwinning work of BE AN ARTIST TO SAVE THE PLANET:

Concert to Save the Planet in Tarragona
1st Mobility Erasmus + Project

News Report to Save the Planet in Senigallia
2nd Mobility Erasmus + Project

Play "A Fairy Tale Mess" in Katowice 
3rd Mobility Erasmus + Project

Photography Exhibition on Ecology in Afyonkarahisar:
4th Mobility Erasmus + Project

bottom of page